EXCELLENT IT
© Excellent IT Rosmalen NL 2013 alle rechten voorbehouden

Draytek inovatieve oplossingen

DrayTek is samen met haar partners continu bezig om vooruit te zien en in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, zodat nieuwe innovatieve oplossingen op de markt gebracht kunnen worden. De productlijn varieert van producten voor de zakelijke markt tot alles in één apparaten voor de particuliere markt. De producten van DrayTek staan bekend om hun kwaliteit en de vele functionaliteiten, denk hierbij aan een uitgebreide firewall, VPN mogelijkheden, VoIP oplossingen en dual WAN oplossingen voor load balancing en fail over.

VoIP Telefonie

Uw eigen telefooncentrale in de Cloud. Dat biedt zekerheid, flexibiliteit en mogelijkheden tot maatwerk.

Alle functies zijn inbegrepen!

iVoIP apparatuur bieden wij aan van de merken Siemens Gigaset en SNOM die een brede range aan IP toestellen hebben. Maar ook Headsets en Conference units. VoIP is zeer betaalbaar en geschikt voor zowel kleine ondernemers, MKB bedrijven en Enterprise ondernemingen. iVoIP is de meest complete en betaalbare Hosted VoIP Telefonie voor uw bedrijf.            

ACTi camerasystemen

De uitgebreide productlijn van ACTi bestaat uit geavanceerde IP camera’s die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor het optimaal beheren van de camera’s heeft ACTi een eigen Network Video Recorder (NVR) systeem ontwikkeld. Dit systeem maakt het mogelijk om de beelden van de diverse camera’s centraal te bekijken. Naast kwalitatief hoogwaardige producten verzorgt ACTi diverse trainingen en geeft ACTi uiteraard ondersteuning op al haar producten.         

Powerd bij Asus

Powered by ASUS is voor degenen die alleen genoegen nemen met het beste. Onze topteams op het gebied van onderzoek en ontwikkeling wijden elke dag aan het motto van ons bedrijf — In Search of Incredible. Ons dagelijks streven naar perfectie wordt beloond met meer dan 3000 awards die we op jaarbasis weten binnen te slepen. Vervolgens is het aan onze Powered by ASUS partners: we selecteren systeembouwers die echte droom PC’s maken, die je nergens anders kunt vinden. Van compacte small-form-factors tot een ultiem watergekoeld beest van een PC. Powered by ASUS staat voor exclusiviteit. Het staat voor prestaties. Het staat voor een knap staaltje technologie. Waarom zou je genoegen nemen met minder?
PRODUCTEN